Meer commercieel rendement uit je Event: wie gaat al die beursleads nabellen?

beursleads nabellen

Beursleads nabellen

Ken je dat? Tijd en geld geïnvesteerd om jouw product of dienst aan te prijzen aan jouw doelgroep op een event of beurs. Je hebt er alles aan gedaan om zoveel mogelijk leads te verzamelen, leads die zo snel mogelijk moeten worden opgevolgd anders zijn ze waardeloos. Het ijzer smeden als het heet is. Echter, door de waan van de dag kom je er niet aan toe, of, je hebt eigenlijk helemaal geen zin deze tijdrovende klus zelf op te pakken.. Zonde! Dat vonden wij van het ConversieTeam ook.

Wij hebben onderzoek gedaan bij exposanten, deelnemers aan beurzen en events. Bijna iedereen is voldoende in staat om visitekaartjes te bemachtigen, maar 87% wil of kan ze zelf niet opvolgen. ConversieTeam heeft de oplossing.

Ons team van commerciële specialisten genereert, op basis van de door jouw organisatie verzamelde visitekaartjes, fysieke business afspraken. Dit terwijl je zelf bezig bent met de dagelijkse gang van zaken. Wij stemmen vooraf af wat je van ConversieTeam mag verwachten. Denk aan het invoeren van de kaartjes in Excel, tot het uitvoeren van een gedegen en complete inventarisatie, tot het maken van de daadwerkelijke afspraak en alles wat daar tussen ligt.

Afspraken op de beurs

Zijn er mensen die je graag wilt spreken op de beurs? Vertel ons wie je zou willen spreken en geef ons toegang tot je agenda en wij zorgen voor waardevolle ontmoetingen.

Mogen we je bellen om te vernemen wat ConversieTeam voor jouw organisatie kan betekenen?
Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk!

    Je naam

    Je telefoonnummer

    Reacties zijn gesloten.