In gesprek met websitebezoekers via Live chat en Chatbot

Zoek je iets speciaals of kijk je even…

Live chat? Chatbot?

Het is eigenlijk net als in een winkel, als de verkoper precies op het goede moment, precies op de juiste manier naar je toekomt en je vraagt of hij je kan helpen. Je bent tenslotte niet toevallig in die winkel. De kans dat je daar iets koopt als je genegeerd wordt, is niet zo groot.

Met een chatfunctie op je website kun je in gesprek met de bezoeker. En het mooie is, dat je de openingszin automatisch kunt afvuren op precies het juiste moment. Als de bezoeker daar vervolgens op in gaat, ben je in gesprek. Veel warmer worden de leads niet.

Dus kortom:

 1. Genereer volautomatisch leads via je website
 2. Ga via je computer of je mobiele device in gesprek met websitebezoekers
  • Voer geautomatiseerde gesprekken met websitebezoekers
  • Schakel over naar live chat wanneer het gesprek hier om vraagt
  • Sta klanten altijd te woord, ook buiten openingstijden

Heb je nog niet helemaal scherp hoe het nou precies zit met live chat en chatbots, de verschillen en toepassingen, lees hier dan even verder.

Marsroute

 1. Script brainstorm
  We gaan samen brainstormen op welk(e) moment(en) jij, volautomatisch, het gesprek opent met de bezoeker van je website? Na hoeveel tijd, op welke pagina, bij welke handeling.
 2. Software installeren en personaliseren conform huisstijl
  We maken het chatvenster helemaal passend bij de rest van je website. Vervolgens installeren we de chatsoftware op je PC en/of je mobiele device.
 3. Script(s) implementeren
  Wat we samen hebben bedacht bij punt 1, gaan wij voor jou vastleggen in de software, zodat je nergens omkijken naar hebt en automatisch een seintje krijgt als je in actie moet komen.

Kosten

Die zijn afhankelijk van je wensen, maar je kan al met een heel klein budget starten. Ben je ZP’er, dan is ons uurtarief voor het implementeren van live chat en/of een chatbot is even hoog als jouw eigen uurtarief (want waarom zou onze tijd meer waard zijn dan de jouwe?)
Andere bedrijven ontvangen een offerte op maat, afhankelijk van complexiteit, eisen en wensen.

 1. Een brainstormsessie waarin we de scripts bedenken, hoeft niet langer dan een uur te duren en kan zelfs via de telefoon.
 2. De software installeren en personaliseren duurt ongeveer 2 tot 3 uur. De software zelf is in veel gevallen gratis. We gebruiken zelf Tidio en bevelen dat ook van harte aan.
 3. Scripts implementeren is variabel en afhankelijk van de complexiteit van het script. Een simpel script waarmee je volautomatisch telefoonnummers of mailadressen verzamelt (leads!), duurt hooguit een half uur.

Doe het zelf

Als alles eenmaal draait kun je zelf ook scripts bedenken en implementeren. Dat doe je door te kijken wat wij voor je gemaakt hebben en de logica erachter te doorgronden. Moet je daarvoor een IT’er of webbouwer zijn? Absoluut niet. Gezond boerenverstand en een beetje geduld is genoeg. En als je daar geen zin in hebt, bel je ons. Wij doen het graag voor je.

Chat uitbesteden

Geen tijd om de chat zelf te beantwoorden, ook kan dat vanaf elke plaats in de wereld? Wij nemen dat graag voor je uit handen. De mogelijkheden moeten we bespreken, waarna we een kostenopzet kunnen maken.

Meer informatie

Deze dienst is een co-creatie van KeyWare en ConversieTeam, vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Je naam

  Je telefoonnummer


  Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.